Uw webshop

Een webshop moet aantrekkelijk zijn voor uw klanten, maar ook makkelijk onderhoudbaar zijn door u, zonder concessies te doen aan de functionaliteit. Daarbij moet u zich kunnen focussen op wat u aanbiedt, op uw producten en acties, en niet bezig hoeven zijn met het technische gedeelte van de webshop.

Webshop: uw webwinkel bij wwwlabs

Uw etalage naar de wereld

U loopt langs een winkel en u vindt hem niet mooi, niet verleidelijk om naar binnen te stappen en rond te kijken. Wat doet u? U loopt waarschijnlijk door naar de volgende winkel. Dit is ook het geval op het internet, daarom is het zo belangrijk om een goed verzorgde webshop te hebben.

Het design van een webshop is het gezicht van uw winkel, net als de etalage van een echte winkel. Deze moet uitnodigend zijn voor uw klanten en laten zien wat u aanbiedt.

Bij ons bent u verzekerd van zo’n uitnodigende etalage. Wij zorgen voor een uniek, exclusief design die bij u en uw webshop past. Als u zelf al iets in gedachten heeft, werken wij graag uw idee├źn verder uit en denken zo met u mee. En als u nog geen concreet beeld heeft hoe uw webshop eruit moet komen te zien, werken wij graag een passend design uit, en evalueren deze met u totdat u er net zo blij mee bent als wij.

Naar ontwerpen

Functionaliteit van uw webshop

Functionaliteit

Uw webshop moet echter ook functioneel zijn: overzichtelijk en duidelijk ingedeeld, zodat de klant gelijk vindt waar hij of zij op zoek naar is en zo vanzelf door het koopproces geleid wordt. De pagina’s moeten snel laden, en betalen moet snel en gemakkelijk kunnen. Elke extra handeling en elke seconde laadtijd kosten klanten, en daarom moet uw webshop geoptimaliseerd worden voor gebruiksvriendelijkheid.

Ook aan de achterkant moet functionaliteit hand in hand gaan met gebruiksvriendelijkheid. U moet bijvoorbeeld makkelijk uw inventaris kunnen beheren en nieuwe aanbiedingen kunnen plaatsen.

 

Beheer en onderhoud van uw webshop

Beheer en onderhoud

Het moet natuurlijk eenvoudig zijn om vervolgens zelf de webshop te kunnen beheren en onderhouden. Wij zorgen ervoor dat u alles makkelijk zelf onder beheer heeft en echt aan de slag kunt om uw producten aan te bieden. Wij bouwen daarom uw webshop het liefst met Magento, maar als u een voorkeur heeft voor een andere CMS zoals OScommerce, PrestaShop of OpenCart, is dat uiteraard ook mogelijk.

Daarnaast kunt u na oplevering altijd nog vragen aan ons stellen. Wil uiteindelijk toch iets niet lukken, dan leggen wij het graag aan u uit. En wilt u (een deel van) het beheer en onderhoud uitbesteden, nemen wij u graag dat werk uit handen.

Naar Beheer en Onderhoud

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Om te kunnen verkopen moet uw webshop natuurlijk eerst gevonden worden. Het is daarom van essentieel belang dat uw webshop hoog scoort op de resultatenlijsten van gerelateerde zoekopdrachten.

Wij houden hier al rekening mee bij het bouwen van uw webshop, maar bij een compleet optimalisatieproces komt er veel kijken. Indien u het wenst, kunnen wij uw (huidige) webshop ook optimaliseren voor zoekmachines. Als wij uw webshop hebben gebouwd, betaalt u hiervoor slechts een kleine meerprijs.

SEO