Kwaliteitscode, makkelijk uitbreidbaar

Makkelijk uitbreidbaar

Wij leveren kwaliteitscode die overzichtelijk en makkelijk uitbreidbaar is, zodat u niet tegenover hoge kosten staat wanneer er later iets gewijzigd of toegevoegd moet worden. Daarnaast wijst de praktijk uit dat kwaliteitscode vaak minder problemen met zich meebrengt in de toekomst.

Het belang van coding conventies

Ook betekent dit dat de code makkelijk onderhoudbaar is. Als u dus later een wijziging wilt laten uitvoeren, kan dit in de meeste gevallen zonder problemen geprogrammeerd worden. Zeker bij grote webapplicaties is het belangrijk dat dit volgens een goede coding conventie wordt gedaan. Dit zijn algemene afspraken waar een programmeur zich aan hoort te houden, waardoor andere programmeurs snel kunnen ‘instappen’.

Model View Controller (MVC)

Een model wat wij hanteren bij de bouw van webapplicaties is het Model View Controller (MVC) model. Dit model scheidt, structureert en organiseert bepaalde functionaliteit binnen een applicatie wat zowel de leesbaarheid, als de onderhoudbaarheid van de code ten goede komt. Dit model wordt door veel programmeurs toegepast.