Webapplicaties, toepassingen op maat

Webapplicaties

Moet uw website een bijzondere funcionaliteit bieden die u nergens anders bent tegengekomen? Moeten uw bezoekers iets op uw website kunnen doen wat niet in uw CMS kan?

Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, gaan wij voor u op zoek naar de beste oplossing.

toepassingen op maat

U heeft al een website, en u bent erachter gekomen dat u er iets meer mee zou willen kunnen doen, maar uw website mist de functionaliteit die u zou willen. Hier kunnen wij u goed mee van dienst zijn.

Wij programmeren graag een extensie voor uw website met alle vereiste functionaliteit.

Door gebruik te maken van het CakePHP framework kunnen wij sneller werken. Voor u betekent dit een kortere ontwikkeltijd en lagere kosten. De kwaliteit is met CakePHP ook gewaarborgd. CakePHP heeft namelijk out of the box heel wat veiligheids features, en daarnaast dwingt het ‘schone’ code af door het MVC paradigme dat gevolgd wordt.

Tevens kunnen we door deze structuur tijdens het ontwikkelproces snel wijzigingen doorvoeren waar u tijdens de ontwikkeling bij opkomt, maar van tevoren nog niet aan dacht. Ja, dat leest u goed: u kunt het gehele ontwikkelproces meekijken naar de webapplicatie die voor u gebouwd wordt, zodat u gelijk feedback kunt leveren en wij deze kunnen verwerken in de applicatie.
Graag denken wij ook mee om samen tot het beste eindresultaat te komen.

Een webapplicatie laten ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag direct een offerte aan met het formulier aan de rechterkant.