Waarom bij wwwlabs?

Waarom wwwlabs? – Vanwege de zorg die wij aan uw website besteden.

Uw webproject is uniek voor u, en zo behandelen wij hem dan ook. Wij dragen de grootste zorg voor de code, die veilig, efficiënt en makkelijk uitbreidbaar moet zijn. En we zetten al onze creativiteit en oog voor detail in om een exclusief design voor u te creëren, gebruiksvriendelijk en makkelijk te navigeren op alle platforms, mooi in alle browsers.

Hieronder leest u meer over onze werkwijze. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Web security speerpunt bij wwwlabs

Veilige, solide code

Wanneer gevoelige gegevens op straat komen te liggen, is de schade niet te overzien. Daarom doen wij bij wwwlabs ons best om kwaadwillende internetgebruikers altijd een stapje voor te zijn.

Veilige, solide code

Onze code voldoet aan de coding conventions en is makkelijk uitbreidbaar

makkelijk uitbreidbaar

Wij leveren kwaliteitscode die overzichtelijk en makkelijk uitbreidbaar is, zodat u niet tegenover hoge kosten staat wanneer er later iets gewijzigd of toegevoegd moet worden.

Makkelijk uitbreidbaar

Onze code is robuust en efficiënt

Slim, efficiënt, functioneel

Onze code voldoet aan de internationale standards en coding conventies en is mede hierdoor slim, efficiënt en robuust. Het gebruik van frameworks als CakePHP bevordert de efficiëntie, verkort de leveringstijden en verlaagt de kosten.

Functionele code

Uniek, exclusief webdesign

Uniek, exclusief ontwerp

Bij wwwlabs bent u verzekerd van een exclusief ontwerp. Wij werken niet met standaard templates, maar creëren voor elke opdracht een nieuwe, unieke uitstraling.

Uniek webdesign

Interactief, intuïtief, gebruiksvriendelijk

Interactief, intuïtief design

Webdesign draait vooral om de gebruikerservaring. In het ontwerpproces staat bij ons de gebruiksvriendelijkheid centraal, met speciale zorg voor de structuur en indeling van de website en voor de mogelijkheden voor interactie.

Gebruikerservaring

Goed in alle browsers en bestuursystemen

cross-platform, universeel

Uw website moet er goed uitzien in alle browsers en werken op alle bestuursystemen en toestellen. De enorme variatie, zeker met de opkomst van tablets en smartphones, maakt dit steeds moeilijker, maar wij doen ons best!

Cross-platform, responsive design