Web design, website ontwerpen

Een Website Ontwerpen

Hoe goed uw website inhoudelijk ook is, hij valt of staat met het ontwerp. De eerste indruk die uw bezoekers van de website krijgen bepaalt of zij door de
website geboeid worden en er blijven, of dat ze hem onmiddellijk verlaten. En die eerste indruk wordt veelal door het ontwerp bepaald.

Web design

Daarnaast vertelt het ontwerp van een website ook iets over u en/of over uw bedrijf. Kleuren roepen emoties op en beïnvloeden onder andere het koopgedrag. Bepaalde lettertypen worden geassocieerd met een serieus, formeel karakter, terwijl andere een moderne en speelse uitstraling verlenen aan uw website. Het ontwerp brengt een bepaalde boodschap over en het is belangrijk dat die klopt met de doelen die u met uw website beöogt.

Voor een mooi vormgegeven en functionele website kunt u bij ons terecht. Bij ons geen standaard templates: wij zorgen voor een exclusief design, waarbij we ook nauwlettend de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en gebruikerservaring in de gaten houden. Hierdoor heeft u niet alleen een mooi ontwerp, maar ook een goede functionele website die overzichtelijk is voor uw bezoekers.

Overig design

Naast uw website ontwerpen wij ook graag uw logo, huisstijl, briefpapier, visitekaartjes, brochures en overige promotiematerialen.

Wij houden u tijdens het proces op de hoogte met tussenontwerpen, waar we graag uw feedback op ontvangen. Deze verwerken wij direct, en zo komen we samen altijd tot de perfecte uitstraling voor uw merk en/of bedrijf.