Onze Diensten

Uiteraard is onze core business het ontwerpen en bouwen van nieuwe websites, maar wij kunnen ook uw huidige website aanpassen, zowel de code als de design, en optimaliseren voor zoekmachines. Als u het beheer en onderhoud van uw website wilt uitbesteden, nemen wij u graag dat werk uit handen. Ook kunt u bij ons terecht voor uw logo en huisstijl en voor het ontwikkelen van webapplicaties op maat.

Lees hieronder meer over onze diensten, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een website laten bouwen

Een website laten bouwen

U wilt een nieuwe website laten bouwen.

Of u nu een heel concreet beeld heeft van wat u wilt, of zich daar nog over aan het oriƫnteren bent, wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij luisteren naar uw wensen en geven waar nodig eerlijk advies, om zo samen met u tot de website te komen die optimaal uw doelen dient.

Website bouwen

Uw huidige website laten aanpassen of uitbreiden

Uw huidige website aanpassen

U heeft al een website, maar u wilt daar wat verbeteringen aan laten doorvoeren. Bijvoorbeeld aan het ontwerp, om uw website een nieuwe, moderne en stijlvolle look te geven; of aan de code, om nieuwe functionaliteit toe te voegen.

Zowel voor kleine aanpassingen als voor complete applicaties of een heel nieuw design bent u bij wwwlabs aan het juiste adres.

Website aanpassen

Website ontwerpen, webdesign

Een nieuw ontwerp

Voor uw nieuwe of bestaande website, voor uw logo en huisstijl. Ook voor de look and feel van uw website en promotiematerialen bent u bij wwwlabs aan het juiste adres.

Bij ons bent u namelijk verzekerd van een exclusief ontwerp. Wij werken niet met standaard templates, maar creƫren voor elke opdracht een nieuwe, unieke uitstraling.

Ontwerpen

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Uw nieuwe of bestaande website kunnen wij ook optimaliseren voor zoekmachines. Zo verschijnt uw website hoog in de zoekresultaten van gerelateerde zoekopdrachten en krijgt u meer en relevante bezoekers, die specifiek naar uw producten en diensten op zoek zijn.

SEO

Beheer en onderhoud van uw website

Beheer en Onderhoud

Wanneer uw website eenmaal online is, kunnen wij ook voor het beheer en onderhoud zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen of wijzigen van content of aan het regelmatig draaien van backups.

Beheer en Onderhoud