Website bouwen, website laten maken, webdevelopment

Een website bouwen

Als u een website wilt laten bouwen, bent u bij wwwlabs aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om uw droomwebsite te bouwen.
Wij kunnen zowel het grafisch ontwerp als de code verzorgen, en vanzelfsprekend ook de toepassingen op maat die u voor uw website nodig heeft.

Een website bouwen: code en CMS

Of u nu een heel concreet beeld heeft van wat u wilt, of zich daar nog over aan het oriënteren bent, u kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij luisteren graag naar uw wensen en geven waar nodig advies, om zo samen met u tot de website te komen die optimaal uw doelen dient.

De doelen die u met uw website beöogt staan namelijk centraal bij het ontwerp- en ontwikkel-proces. Denk aan vragen als:

 • Wilt u op uw website alleen wat informatie tonen over uw bedrijf – over uw producten en diensten, openingstijden, contactgegevens – en een contactformulier, of moeten de bezoekers van uw website er bijvoorbeeld ook iets kunnen kopen?
 • Wie is uw doelgroep? Welke gebruikerservaring wilt u creëren?
 • Moet er een registratie- en loginmogelijkheid zijn, met extra functionaliteit voor ingelogde gebruikers?
 • Gaat u (ook) bloggen, nieuwsberichten plaatsen of iets doen met Social Media? Moeten uw meest recente Twitter berichten real-time te lezen zijn op uw home page?
 • Wilt u zelf nieuwe content kunnen toevoegen, of besteed u dat liever uit aan ons?

De antwoorden op deze vragen bepalen onder andere welk type website het beste aan uw eisen voldoet, of u een database en/of een Content Management System (CMS) nodig heeft en, zoja, welk CMS de meest geschikte is. Wij werken met verscheidene veel gebruikte CMS’en, waaronder:

 • WordPress
 • Joomla!
 • Drupal
 • Magento
 • OSCommerce
 • OpenCart

Staat het CMS van uw keuze niet op deze lijst, informeer toch bij ons naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen – zolang het om een open source CMS gaat – zal dit geen probleem voor ons vormen.

De functionaliteitseisen die u aan uw website stelt zijn de belangrijkste factor in de bepaling van de kosten. Andere factoren zijn bijvoorbeeld of u zelf de teksten en het beeldmateriaal levert, of dat wij die voor u moeten verzorgen, en of wij uw website ook optimaliseren voor zoekmachines.

 

Website ontwerpen, webdesign

Het ontwerp

Voor de look and feel van uw website heeft u alle mogelijkheden: als u zelf een ontwerp heeft uitgewerkt, zorgen wij ervoor dat uw website er precies zo uit komt te zien; heeft u liever een exclusief ontwerp van wwwlabs, dan gaan wij aan de slag om een aantrekkelijk ontwerp te realiseren dat bij u en uw website past en voor een unieke gebruikerservaring zorgt.

Wij werken niet met standaard templates, tenzij u ons daar zelf specifiek om vraagt. Als wij voor u aan de tekentafel mogen gaan zitten, bent u verzekerd van een ontwerp dat in alle opzichten uniek is, speciaal voor u gecreëerd.

Naar Ontwerpen

Functionaliteit en webapplicaties op maat

Toepassingen op maat

Ook hebben wij de kennis in huis om webapplicaties op maat te leveren. Moet uw website een bijzondere funcionaliteit bieden die u nergens anders bent tegengekomen? Moeten uw bezoekers iets op uw website kunnen doen wat anders dan anders is? Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, gaan wij op zoek naar de beste oplossing om ze te realiseren.

Zelfs als u denkt dat wat u zou willen misschien niet mogelijk is, gaan wij graag de uitdaging aan om de webapplicatie te bouwen die u in gedachten heeft.

Naar Webapplicaties