Type website: bedrijfswebsite, webshop, portfolio website, blog

Type website

Welk type website heeft u nodig? Een informatieve bedrijfswebsite om uw producten en diensten te presenteren? Of wilt u een webshop beginnen? Een blog, om uw artikelen over actuele onderwerpen te publiceren, of een portfolio om uw werk aan de wereld te tonen?

Het type website dat u voor ogen heeft is van belang voor het maken van de eerste en meest belangrijke keuze: wel of geen CMS en zoja, welk CMS.

Natuurlijk kan het zo zijn dat u twee of meer van deze websitetypes wilt combineren, bijvoorbeeld een webshop en een blog. Dit kan: voor elke websitewens heeft wwwlabs een gepaste oplossing. Wij zullen dan uw doelen en wensen uitgebreid met u bespreken om samen met u te bepalen of het een webshop-CMS wordt met een blog-extensie, of een blog-CMS met een e-commerce plugin.

 

Bedrijfswebsite: ontwerp en huisstijl

Bedrijfswebsite

Met uw bedrijfswebsite beöogt u verschillende doelen: u presenteert uw bedrijf aan uw potentiele klanten en opdrachtgevers, u vertelt wat u ze te bieden heeft en wat u van de concurrent onderscheidt.

Dit doet u met de teksten op uw website, maar ook met de layout. Uw huisstijl – uw lettertypen, kleuren en logo – vertellen over wie u bent.

Maar met uw website wilt u ook gevonden worden door de mensen die op zoek zijn naar uw producten en diensten. En daarom is het belangrijk dat uw website hoog in de zoekmachines scoort.

Uw Bedrijfswebsite

Webshop: uw webwinkel bij wwwlabs

Webshop

Een webwinkel is uw etalage naar de wereld en de ideale manier om een grote klantenkring te bereiken. Hij moet er goed uitzien, hij moet uitnodigen om naar binnen te gaan, om een kijkje te nemen, om te kopen.

Maar functionaliteit is hier minstens net zo belangrijk als het ontwerp: uw webshop moet snel laden en uw klanten moeten er snel kunnen vinden wat ze zoeken en gemakkelijk kunnen afrekenen. Anders verliest u klanten “onderweg”.

Uw Webwinkel

Uw (WordPress) blog bij wwwlabs

Blog

U bent een schrijver met een passie voor een onderwerp, of een autoriteit op een bepaald gebied, en u wilt uw teksten en kennis op het web delen: u wilt artikelen kunnen publiceren en de discussie kunnen aangaan met de lezers die u volgen.

Uw blog moet vooral makkelijk te beheren zijn, zodat u snel nieuwe artikelen en berichten kunt plaatsen zonder in de code te hoeven duiken. Het ontwerp moet uw persoonlijkheid reflecteren en bij de onderwerpen van uw blog passen.

Uw blog

Professionele portfolio website bij wwwlabs

Portfolio

U bent kustenaar, knutselaar, filmmaker, grafisch ontwerper, model, fotograaf… en u wilt uw werk aan de wereld tentoonstellen via een mooie, professionele website.

En u weet waarschijnlijk ook precies hoe uw website eruit moet komen te zien. Misschien heeft u zelfs al een ontwerp gemaakt.

Vertrouw aan ons de klus uw portfolio te bouwen zoals u hem in gedachten heeft!

Uw Portfolio