Bedrijfswebsite

uw bedrijf op het internet

Of u nou een café, een kapsalon of een consultancybureau heeft, u kunt niet meer zonder een bedrijfswebsite. In deze tijd verwacht iedereen informatie over uw bedrijf op het internet te kunnen vinden: uw producten en diensten, contactgegevens, openingstijden…

Zonder een website loopt u potentiele klanten mis, zeker als uw concurrent wel een website heeft!

Functionaliteit van uw bedrijfswebsite

Functionaliteit

Wat wilt u met uw bedrijfswebsite kunnen?

Een mooie bedrijfswebsite met uw producten en diensten en een contact-formulier heeft u al met een hele eenvoudige oplossing.

Maar de functionaliteit kan zo uitgebreid zijn als u zelf wilt. Denk aan de mogelijkheid om uw klanten te laten registreren en inloggen om bijvoorbeeld gratis content te downloaden of om reacties te plaatsen; of aan koppeling met de sociale netwerken en een nieuwsbrief.

De functionaliteitseisen die u aan uw website stelt bepalen de omvang en de complexiteit ervan, en daarom ook de kosten: de kosten van het bouwen, maar ook bijvoorbeeld van het type hosting dat u voor uw website nodig heeft.

Wij adviseren u hier graag in. Neem contact met ons op en wij zullen u bellen voor een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Als u al een concreet beeld heeft van wat u wilt, kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Contact

Bedrijfswebsite: ontwerp en huisstijl

Uw eigen huisstijl

Wij bouwen uw bedrijfswebsite geheel in uw eigen huisstijl. Uw kleuren, lettertypen en logo’s komen zo in uw website terug en zorgen voor herkenbaarheid.

Heeft u nog geen eigen huisstijl, dan bestaat ook de mogelijkheid om die door ons te laten ontwerpen.

U kunt het ontwerp van uw website geheel aan ons over laten of, als u zelf een ontwerp heeft gemaakt, zorgen wij evoor dat uw website er precies zo uit komt te zien.

Naar ontwerpen

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Met uw bedrijfswebsitewebsite wilt u ook graag gevonden worden. Het is daarom van essentieel belang dat uw website hoog op de resultatenlijsten van gerelateerde zoekopdrachten verschijnt.

Wij houden hier al rekening mee bij het bouwen van uw website, maar bij een compleet optimalisatieproces komt er veel kijken. Indien u het wenst, kunnen wij uw (huidige) website ook optimaliseren voor zoekmachines. Als wij uw website hebben gebouwd, betaalt u hiervoor slechts een kleine meerprijs.

SEO

Beheer en onderhoud van uw bedrijfswebsite

Beheer en onderhoud

Wilt u uw website zelf kunnen beheren en onderhouden, of besteedt u dit liever uit?

In het eerste geval heeft u een Content Management System (CMS) nodig. Een CMS is zinvol als u vaak de content van uw website wilt kunnen veranderen, bijvoorbeeld om nieuwsberichten te plaatsen over uw lopende acties of evenementen.

Maar wij kunnen u dit werk ook uit handen nemen. Kijk voor meer informatie onder beheer en onderhoud.

Naar Beheer en Onderhoud