Zoekmachineoptimalisatie, SEO

Zoekmachineoptimalisatie

Als uw website eenmaal live is, wilt u uiteraard het liefst dat hij druk bezocht wordt.

Een manier om het bezoekersaantal te vergroten is door uw website beter vindbaar te maken voor zoekmachines als Google, Bing, of de Nederlandse Ilse.

Beter vindbaar op het web

Helaas is het niet vanzelfsprekend dat een goede site een hoge ranking krijgt op de zoekmachine’s. Daarom bieden wij u zoekmachineoptimalisatie aan, ook bekend als SEO, van de Engelse benaming Search Engine Optimalisation.

Wij zorgen ervoor dat uw website beter vindbaar wordt op het web. Een hoge ranking op bijvoorbeeld Google levert veel bezoekers op en, belangrijker nog, relevante bezoekers die specifiek op zoek zijn naar wat u online aanbiedt. Voor u betekent dit dus op den duur meer leads en een hogere omzet.

Binnen 3 weken zijn de resultaten van onze zoekmachineoptimalisatie al zichtbaar: uw site is beter vindbaar, verschijnt hoger in de zoekresultaten en het aantal bezoekers stijgt.

U kunt de resultaten van de SEO werkzaamheden ook zelf monitoren: wij integreren uw website met Google Analytics en Webmaster Tools en maken u, als u dit wenst, wegwijs in het gebruik van deze handige tools.