Blog

U wilt graag iets delen met de wereld: uw kennis en expertise, uw ideeën en gedachten… En u doet dit graag via het internet, in een blog met eigen stijl, die uw persoonlijke mening en/of kijk op de wereld weergeeft.

Daarbij wilt u niet te veel bezig hoeven zijn met de technische kant van uw website, maar doen wat u het liefst doet: bloggen.

Uw (WordPress) blog bij wwwlabs

Blog: CMS en design

Wij bieden u alles wat een blogger nodig heeft, zodat u kunt doen wat u het liefst doet. Een nieuw bericht plaatsen, een foto invoegen, reageren, bezoekersstatistieken bijhouden, etc. Zonder moeite.

Uw blog bouwen wij het liefst met WordPress, een krachtig Content Management System dat gebruiksvriendelijkheid combineert met hele uitgebreide functionaliteit en configuratiemogelijkheden. De structuur van het CMS maakt het mogelijk om uw blog precies zo in te richten zoals u hem wilt hebben en, indien u het wenst, uw blog te integreren met uw Facebook en Twitter accounts.

Aan de achterkant merkt u niets van die complexiteit. De admin interface maakt het erg gemakkelijk om een nieuw artikel te plaatsen, beeldmateriaal te uploaden en films in te bedden in uw blog. Daar kunt u ook de reacties op uw berichten beheren en zo de communicatie met uw fans en volgers levendig houden.

En dat alles weergegeven in een mooi strak design, die niets laat vallen qua functionaliteit, en geheel naar uw wens. Een design dat bij u past, een persoonlijkheid heeft, net als uw blogberichten.

Of het nu gaat om een blog waarmee u uw nieuwste culinaire hoogstandjes wilt delen, of waarin u dagelijks het laatste nieuws onder de loep neemt, bij ons zit u altijd goed. Samen met u werken wij aan de blog die u in gedachten heeft, en zo perfect bij u past, want dat moet een blog zijn: persoonlijk.

Vertel ons over uw wensen