Portfolio

Met een professionele portfolio website deelt u uw werk met de wereld. Potentiële opdrachtgevers kunnen zo zien wat u in huis heeft.

Wij hebben alles in huis om uw portfolio mooi neer te zetten op het internet, en wij helpen u ook graag met het ingebruiknemen van uw nieuwe website. Wij leren u wat u nodig heeft om uw portfolio zelf te kunnen beheren of, indien u het wenst, nemen wij u (een deel van) dat werk uit handen.

Professionele portfolio website bij wwwlabs

Uw portfolio in stijl

Wij begrijpen als geen ander dat de opmaak van uw portfolio net zo belangrijk is, en net zo mooi moet zijn, als de inhoud.

Daarom bekijken wij het werk dat u wilt delen, en creëren hierbij samen met u een passend design, zodat u met trots uw portfolio kunt laten zien.

Of u heeft misschien zelf al een ontwerp of een mooi idee voor uw portfolio, dan vertalen wij graag uw idee naar het web.

Vertel ons over uw wensen

Beheer en onderhoud van uw portfolio website

Beheer en onderhoud

Als uw portfolio eenmaal online is, moet u vervolgens zelf nieuwe items kunnen plaatsen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en, afhankelijk van uw wensen, implementeren wij voor u een Content Management System dat makkelijk en intuïtief is in het gebruik.

Daarnaast kunt u na oplevering altijd nog vragen aan ons stellen. Wil uiteindelijk toch iets niet lukken, dan leggen wij het graag aan u uit. En wilt u (een deel van) het beheer en onderhoud uitbesteden, nemen wij u graag dat werk uit handen.

Naar Beheer en Onderhoud